Ексклюзиви
вівторок, 15 травня 2007 18:26

Колишній професор принца Гаррі змінив стать і став жінкою

Після весняних канікул на студентів найпрестижнішої британської військової академії Сандхерст чекав сюрприз. 40-річний професор Арьє Нусбахер, який викладав військову стратегію, зробив операцію зі зміни статі. Тепер його звуть Лінетт. Носить панчохи, спідницю й зачіску-каре.

Живе й далі зі своєю родиною. Має дружину й доньку. Окрім викладання в академії, Нусбахер знімався на телебаченні у військовому шоу "Командувачі часом", а також у документальних фільмах про війну.

Студентам академії наказали поважати вибір викладача. Генерал-майор Пітер Пірсон, комендант закладу, пообіцяв карати за насмішки над Лінетт.

Цього року академію Сандхерст закінчив 22-річний принц Уельський Гаррі. Нині він збирається до Іраку. Полк, до якого приписаний принц, уже відправили туди. Однак Гаррі забороняють їхати.

Спочатку служби безпеки Великої Британії мають переконатися, що можливому спадкоємцю престолу нічого не загрожує. Терористи вже пригрозили, що викрадуть хлопця і відріжуть йому вуха.

Військовослужбовці, які служать в одному полку з принцом, вирішили допомогти товаришеві. Вони купили футболки з написом "Я — Гаррі" і перуки такого самого рудого кольору, що й волосся принца. Таким чином збираються ввести терористів в оману. Принц посміявся над витівкою однополчан і сказав, що намагатиметься приєднатися до них якнайшвидше.

Зараз ви читаєте новину «Колишній професор принца Гаррі змінив стать і став жінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути