Ексклюзиви
вівторок, 20 грудня 2011 06:15

Кім Чен Ин у школі прикидався сином водія

Учора державне центральне телеграфне агентство КНДР оголосило наймолодшого з трьох синів Кім Чен Іра, 28-річного Кім Чен Ина, новим "великим вождем".

Син вперше з'явився на публіці з батьком на великому військовому параді восени минулого року. Святкували 65-річчя Трудової партії. Тоді Кім Чен Ин отримав звання генерала.

Його ім'я перекладають як "праведна хмара". Схожий на покійного діда Кім Ір Сена: дебелий, із короткою стрижкою. 175 см на зріст, важить 90 кг. Ходять чутки, що торік Кім Чен Ин став батьком.

Навчався у міжнародній школі в швейцарському місті Берн під псевдонімом. Однокласники згадують, Кім Чен Ин казав, що він син водія. Про справжнє його походження дізналися від вчителя.

— Він був сором'язливий. Не розмовляв із незнайомцями. Любив спортивні змагання, — розповідають.

Був у Швейцарії до 2000-го, потім несподівано зник.

Про матір хлопця мало відомо. Одні говорять, він народився від Кім Йон Сук, офіційної дружини Кім Чен Іра. Інші стверджують, що від коханки, танцівниці японського походження Ко Йон Хі.

Має старшого брата Кім Чен Нама, 38 років. Кажуть, той потрапив у неласку до батька, коли 11 років тому з фальшивим паспортом Домініканської Республіки спробував поїхати до Японії, щоби побачити  парк розваг Діснейленд. Середній син Кім Чен Чхоль має хворобу, коли організм виробляє забагато жіночих гормонів.

Спадкоємець північнокорейського лідера говорить англійською і німецькою. Експерти прогнозують, він продовжуватиме політику свого батька. За нього КНДР збільшуватиме військову потугу й далі розроблятиме ядерну зброю.

 

12

хвилин тривав перелік усіх 54 титулів Кім Чен Іра. Його називали великим маршалом, долею нації, яскравою зіркою Пектусана, батьком народу, видатним полководцем. Вождь любив, коли підлеглі до нього так зверталися.

 

Зараз ви читаєте новину «Кім Чен Ин у школі прикидався сином водія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути