четвер, 20 вересня 2007 18:17

Карлос Камехо прийшов до тями під час розтину

Автор: фото: REUTERS
  Карлос Камехо показує свідоцтво про смерть, яке йому встигли виписати до того, як після аварії він прийшов до тями
Карлос Камехо показує свідоцтво про смерть, яке йому встигли виписати до того, як після аварії він прийшов до тями

33-річний венесуелець Карлос Камехо після аварії прийшов до тями в морзі. Саме в той час, коли над ним стояв патологоанатом із ножем.

Коли Карлоса збив автомобіль, лікар "швидкої" вирішив, що чоловік помер. Тому його відразу повезли до моргу. За процедурою, лікарі мали зробити розтин. Надрізали обличчя, але побачили, що з рани сильно тече кров. У покійників такого не буває. Зрозуміли, що він живий, і припинили різати. Тоді венесуелець і розплющив очі.

— Я прокинувся від страшного болю, — розповідає Камехо. — Відчув, що мене ріжуть.

Коли потерпілого відпустили додому, в коридорі моргу він зустрів власну дружину. Вона приїхала забрати його речі та домовитися про похорон. На згадку про морг у Камехо тепер є шрам на обличчі та свідоцтво про власну смерть.

Кілька місяців тому до моргу відправили іншого чоловіка в Ірландії. 30-річний пацієнт проходив лікування в одній із лікарень Дубліна. Одного дня він упав у летаргічний сон, і за певний час його повезли в морг.

Однак ірландські вівісектори виявилися кмітливішими за своїх венесуельських колег. Перед розтином вони зрозуміли, що мають справу з живою людиною. Відправили хворого назад у лікарню, а самі подзвонили його родичам, які вже готувалися до похорону.

У жовтні 2003 року лікар повідомив жителеві марокканського міста Фес, що помер його єдиний 15-річний син, який захворів на менінгіт. Батько вирішив поглянути на свою дитину востаннє. Поїхав до моргу і помітив, що хлопчик дихає. Виявилося, що підліток весь цей час був на межі життя і смерті, тож із моргу його одразу відправили до реанімації. Хлопчик вижив, а його батько подав до суду на лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Карлос Камехо прийшов до тями під час розтину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути