вівторок, 29 серпня 2017 06:50

Винахідник убив журналістку на підводному човні

Із 10 серпня у Данії розслідують зникнення шведської журналістки Кім Валль. Попливла на підводному човні "Наутілус" разом із підприємцем Пітером Мадсеном.

Тиждень тому поліція знайшла тіло без голови, рук і ніг. Експертиза встановила, що належить Кім. Вона писала книжку про Мадсена. Він відомий у Данії винахідник. Разом з іншими ентузіастами безкоштовно працює над створенням ракети. Це його третій підводний човен. Він найбільший серед приватних субмарин. Уміщує чотири людини. Може занурюватися на 8 хв.

Валль і Мадсен мали повернутися в порт увечері 10 серпня. Човен знайшли 11-го. Власник пояснив, що "Наутілус" затонув, але йому вдалося вибратися. Про зникнення журналістки заявив її хлопець. Пітер каже, що висадив Кім на березі. Тоді ще раз виплив і човен зламався. Експерти з'ясували, що "Наутілус" затопили умисне. Згодом Мадсен розповів, що жінка загинула в човні через нещасний випадок. Тіло він викинув у море.

Мадсену висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві. Адвокати стверджують, що труп він не розчленував.

— На тілі не залишилося жодних доказів, — каже журналіст Росанна Ахесансен. — Воно надто довго пролежало в морській воді. Те саме з човном. За добу всі сліди крові розмило. Це все нагадує моторошний детектив.

Зараз ви читаєте новину «Винахідник убив журналістку на підводному човні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути