Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 18:12

Голлівудський актор Хіт Леджер помер у 28 років

У вівторок прибиральниця та масажистка голлівудського актора 28-річного Хіта Леджера знайшла його непритомним у нью-йоркській квартирі. Чоловік лежав у кімнаті біля ліжка. Поряд були розкидані сильнодіючі снодійні ліки.

2005 року Хіта Леджера номінували на премію "Оскар" за кращу чоловічу роль у фільмі режисера Енга Лі про двох ковбоїв-геїв "Горбата гора". Нагороди він не отримав, але того року кінокритики з Нью-Йорка та Сан-Франциско визнали його найкращим молодим актором.

Леджер почав зніматися в кіно з 16 років. Тоді він із батьками жив у австралійському місті Перт. У 19 переїхав до Лос-Анджелеса, де знявся в картині "10 речей, які я в тобі ненавиджу". Також Хіт зіграв у фільмах "Патріот" із Мелом ґібсоном, "Історія лицаря". Славу та визнання отримав після "Горбатої гори".

Під час зйомок цієї стрічки він познайомився з акторкою Мішель Вільямс, 27 років. Вони почали зустрічатися, жити разом. У них народилася донька Матильда, якій нині два роки. У вересні 2007-го Леджер і Вільямс розійшлися.

Наприкінці минулого року Хіт говорив, що почувається виснаженим. Він переймався через проблеми в особистому житті й був незадоволений своєю роботою у фільмі "Я не тут" про американського співака Боба Ділана.

— Я постійно думаю і не можу заспокоїтися, — казав він. — Мій мозок не припиняє працювати навіть тоді, коли тіло повністю виснажене й потребує відпочинку.

Тоді ж актор зізнався, що змушений приймати снодійне, бо без нього спить не більше двох годин на добу. Проте ліки майже не діяли. Після двох таблеток він міг заснути лише на годину.

Коли у вівторок прибиральниця побачила Леджера непритомним, викликала "швидку". Та доки приїхали лікарі, у нього вже зупинилося серце. Найімовірніше, актор помер від передозування снодійним. Поки що невідомо, чи скоїв він самогубство, чи це сталося випадково.

Зараз ви читаєте новину «Голлівудський актор Хіт Леджер помер у 28 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути