середа, 03 листопада 2010 07:14

Дочка Путіна хоче одружитися з корейцем

Менша дочка російського прем'єрміністра Володимира Путіна 23-річна Катерина має намір вийти заміж за 25-річного сина колишнього південнокорейського військового дипломата. Планує переїхати жити до Південної Кореї. Про це пише одна з найбільших корейських щоденних газет.

— Пара ще встигне офіційно повідомити про заручини. Поки що не поширюйте цієї інформації, — просив пресу батько нареченого.

Спочатку російський політик був проти шлюбу. Погодився на весілля, коли поспілкувався із майбутнім зятем.

Про одруження заговорили після зустрічі батька нареченого, 64-річного екс-адмірала Юн Чен-Гу, з корейським послом у Японії Квон Чул-Хеном. Колишній дипломат, який у 1990-х працював у Москві, розповів про шлюбні наміри свого меншого сина за вечерею в кафе на японському курорті. Наречені пізніше підсіли до столика. Катерина була у супроводі двох російських охоронців.

Говорять, що пара познайомилася у Росії в липні 1997-го в одній із міжнародних шкіл на вечірці. Невдовзі хлопець поїхав, бо скінчився термін служби його батька. 2002-го Катерина Путіна їздила до Кореї на чемпіонат світу з футболу. Південнокорейська преса повідомляє, що зараз обоє навчаються у США.

Дмитро Пєсков, прес-секретар Володимира Путіна, запевняє: менша дочка прем'єра заміж поки що не збирається.

Зараз ви читаєте новину «Дочка Путіна хоче одружитися з корейцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути