Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2007 15:50

Дмитру Медведєву треба змінити імідж

 

— Всеросійський центр вивчення громадської думки працює на замовлення Кремля, — коментує опитування керівник Російсько-українського інформаційного центру Олег Бондаренко, 24 роки. — То логічно, що його результати на користь кремлівських лідерів.

Також експерт припускає, що кількість симпатиків Дмитра Медведєва зростатиме. Але лише тому, що кандидатом на президентську посаду його висунув Володимир Путін.

— Рейтинг Медведєва поки що можна назвати пасивним, — пояснює Бондаренко. — З точки зору власної харизми в рамках президентської кампанії він поки що себе жодним чином не проявив. Медведєв має імідж професійного держслужбовця, який добре виконує те, що йому кажуть. На людину, яка мислить стратегічно та визначає вектор руху, він ще не тягне.

На думку Олега Бондаренка, нині основним завданням кремлівських політологів має стати зміна такого іміджу Медведєва. Водночас експерт не вірить, що кандидат здобуде перемогу вже в першому турі виборів.

— У будь-якому разі Медведєв набере значно менше голосів, ніж Путін з "Єдиною Росією", — зазначає він.

Зараз ви читаєте новину «Дмитру Медведєву треба змінити імідж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути