понеділок, 16 листопада 2009 18:11

Для еротичного календаря позували доньки фермерів (ФОТО)
12

Грудень
Фото: фото з сайту www.jungbauernkalender.de
Січень
Лютий
Березень
Квітень

Спілка молодих фермерів Баварії випустила еротичний календар "Німецькі дівчата-фермерки 2010". Напівоголеними для нього знялися німкені та австрійки.

— Хочемо змінити ставлення до сільського господарства, — зазначає голова спілки 34-річна Елізабет Кестінґер. — Фотографували тільки молодих селянок.

"Міс червень" Ніколь Фрейдман, 26 років, знялася з коровами. Вбрана у чорну білизну, прикривається сірою лляною сукнею до колін. На задньому плані стоїть зелений трактор.

— Я працюю дояркою на фермі в свого дядька, — розповідає Ніколь. — Мій чоловік керує бригадою трактористів.

Молоко її дядько здає у два віденські ресторани.

— Закупівельні ціни впали, — нарікає на кризу Ніколь. — Тому у вересні фермери вийшли на демонстрацію. Моя знайома Регіна Лемаєр принесла два відра молока. Помітила депутата бундестагу Алоїса Карла. Коли він наблизився, Регіна облила його молоком. За це він уліпив їй ляпаса. Регіну поклали в лікарню. У неї забитий шийний відділ хребта. Подаватимемо на Алоїса до суду, хоч він виправдовується, що зробив це рефлекторно.

"Міс січень" австрійка 29-річна Марта Купілсон позувала на кухні. Замішувала тісто на паляницю.

— Після зйомок пустили чутки, що мій батько відкрив пекарню, — говорить Марта. — Насправді я допомагаю йому в саду. В нас кілька гектарів яблуневих і персикових садів. Половину врожаю здаємо на заводи, з інших фруктів робимо соки "Купілсон". Не додаємо ні барвників, ні консервантів. Через це термін придатності нашого соку тиждень-два.

Біля соковижималок сфотографувалася сестра Марти — "Міс вересень" Ольга Купілсон, 26 років. Вона в білому шовковому халаті. Крізь тканину просвічуються груди й сідниці.

— У школі Оля двічі перемагала на конкурсах краси. Вчиться на економіста у Віденському університеті. Її фотографії друкуємо на етикетках яблучного і полуничного соків, мої — на персиковому, — зазначає Марта.

Ксенія Лівен лежить у лазні на лаві у чорному бікіні. Груди прикриті нічною сорочкою. Взута в босоніжки на високих підборах.

— Просила жінок не затуляти стегна довгими спідницями. Оголені стегна зваблюють чоловіків найбільше, — каже фотограф 37-річна Сузі Стекль.

Перший еротичний календар вона зняла у Відні 2001-го. Раніше Сузі Стекль працювала топ-моделлю.



Зараз ви читаєте новину «Для еротичного календаря позували доньки фермерів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути