Ексклюзиви
вівторок, 01 серпня 2006 15:29

Дитину Джолі й Пітта виліпили з воску

У нью-йоркському відділенні Музею воскових фігур мадам Тюссо з"явився новий експонат — дитина американських акторів Анджеліни Джолі, 31 рік, й Бреда Пітта, 42 роки. Двомісячна дівчинка на ім"я Шилох Новель стала першим немовлям, фігуру якого виліпили з воску.

Щоб подивитися на дитину та її батьків, відвідувачі музею мають заплатити $30. За ці гроші можна і сфотографуватися поряд з ними. Один долар від кожного знімка перераховуватимуть у Дитячий фонд ООН.

За місяць до того Джолі й Пітт продали фото дочки за $4,1 млн, які віддали на доброчинність. Таку ціну на аукціоні погодився заплатити журнал "Піпл". Номер з довгоочікуваною фотографією коштував на 50 центів дорожче. Хоча перед тим як його надрукували, знімок з"явився в Інтернеті.

Шилох Новель — перша біологічна дитина Анджеліни Джолі. Раніше вона всиновила хлопчика із Камбоджі та дівчинку з Ефіопії. Шилох народилася в Намібії, куди батьки приїхали, аби заховатися від репортерів. Під час кесаревого розтину Бред Пітт сам перерізав дочці пуповину. Актори пожертвували лікарні $300 тисяч.

Близькі стосунки в Пітта й Джолі почалися після того, як минулого року обоє зіграли у фільмі "Містер та місіс Сміт". Тоді Бред ще був одружений з акторкою Дженіфер Еністон, зіркою серіалу "Друзі". Тому він заперечував стосунки з Джолі. Коли Дженіфер подала документи на розлучення, Анджеліна підтвердила, що вагітна від Бреда.

Усі троє дітей Анджеліни носять прізвище Джолі-Пітт. Однак обоє акторів неодноразово заявляли, що не збираються одружуватися.

Зараз ви читаєте новину «Дитину Джолі й Пітта виліпили з воску». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути