середа, 29 серпня 2012 07:30

Британські військові підтримують принца Гаррі.

Автор: фото з сайта www.dailymail.co.uk
 

Британські військові з ескадрону королівських гусарів позують голі перед бронетранспортерами. Так підтримують 27-річного принца Гаррі. Минулого тижня його оголеного сфотографували під час вечірки в одному з готелів Лас-Вегаса. Два знімки Гаррі, який програв у більярд на роздягання, швидко облетіли інтернет. На одній зі світлин принц стоїть позаду невідомої роздягненої білявки. На другій — перед іншою голою дівчиною, прикриваючи інтимне місце руками. Королівська родина визнала, що на знімках принц, і закликала британську пресу не публікувати фотографій.

Аби підбадьорити Гаррі, який служив навідником на бойових вертольотах у Афганістані, колишній вояк Джордан Вайлі створив у соцмережі "Фейсбук" групу "Підтримай принца Гаррі голим привітом". Запропонували всім, хто схвалює поведінку королівського нащадка, вивісити в інтернеті схожі фото.

"Якщо ви служили чи служите, викладайте свої знімки на підтримку нашого улюбленця", — написав Вайлі.

У вівторок уранці кількість учасників групи перевищила 12 тис. У мережі почали з'являтися світлини військових, чоловіків і жінок, які затуляють інтимні місця прапорами, руками, зброєю.

Принц Гаррі — третій у черзі на престол після батька, старшого сина королеви Єлизавети ІІ 63-річного принца Чарльза, і брата Вільяма, 30 років.

Зараз ви читаєте новину «Британські військові підтримують принца Гаррі.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути