Ексклюзиви
понеділок, 23 липня 2007 18:05

Британські політики замолоду курили маріхуану

45-річна Джекі Сміт, перша британська жінка-міністр внутрішніх справ, днями зізналася, що під час навчання в університеті курила марихуану.

— Я робила це кілька разів і думаю, що вчинила неправильно. Я не збираюся нікому читати проповіді. Я дійсно порушувала закон. Відтоді я не пробувала каннабіс протягом 25 років. Хоча це мене, звісно, не виправдовує, — підкреслила жінка.

Після відвертих слів Джекі Сміт ще кілька провідних політиків зізналися, що в молодості вживали цей легкий наркотик. Про це заявили спікер Палати общин, міністр із питань бізнесу та підприємництва, міністри фінансів, транспорту, муніципального управління і житлового будівництва. Жоден із цих чиновників, за їхніми словами, тепер марихуану не вживає.

Несподіванкою стало зізнання заступника Джекі Сміт Вернона Коукера — саме він в уряді займається боротьбою з розповсюдженням наркотиків.

Категорично заявили, що ніколи не торкалися наркотиків прем"єр-міністр Великої Британії Гордон Браун, міністри юстиції, освіти, праці і пенсійного забезпечення, міністр із питань міжнародного розвитку.

Міністр охорони здоров"я Алан Джонсон сказав, що в молодості любив секс і рок-музику. Але з наркотиками справи ніколи не мав.

Зараз ви читаєте новину «Британські політики замолоду курили маріхуану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути