Ексклюзиви
пʼятниця, 25 квітня 2008 18:51

Британка народила трійню ідентичних близнюків

  Батько новонароджених Річард Ріс легко розрізняє доньок
Батько новонароджених Річард Ріс легко розрізняє доньок

23-річна Кармела Теста з британського міста Петербороу народила трійню ідентичних близнюків. Спеціалісти запевняють, що такі випадки трапляються раз на 200 млн.

Дівчатка Олівія, Габріела та Алісія з"явилися на світ у грудні. За сім тижнів до строку в лікарні, де Кармела працює акушеркою, їй зробили кесарів розтин. Діти народилися слабкими, важили менш як 1,5 кг. Три тижні малюки пролежали в інкубаторі, доки їх не забрали додому. Нині вони почуваються добре і швидко набирають вагу.

Кармела каже, з самого початку знала, що народить трійню. Спочатку злякалася, бо вважає себе маленькою, має 1,52 м зросту.

— На УЗД було видно, що в мене трійня, — розповідає мати. — Близнюки ідентичні, бо була лише одна плацента. Це рідкість. Я й досі не можу повірити, що це мої діти.

Ідентичні трійнята народжуються, коли одна запліднена яйцеклітина розділяється на три ембріони, які розвиваються окремо. Неідентичні близнюки з"являються від трьох окремих запліднених яйцеклітин. Таке зазвичай трапляється в результаті штучного запліднення.

Батько новонароджених, 22-річний тренер Річард Ріс, додає, що вони з дружиною не планували трьох дітей. Але нині він легко розрізняє доньок:

— В Олівії від народження на шиї родимка у формі полунички, Габріела трохи менша за сестер, а в Алісії характерний плач.

Зараз ви читаєте новину «Британка народила трійню ідентичних близнюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути