пʼятниця, 06 серпня 2010 08:22

Берлусконі провів ніч із трьома повіями

Прем"єр-міністр Італії 73-річний Сільвіо Берлусконі провів ніч із трьома повіями після вечірки у палаці Граціолі восени минулого року. Про це розповіла одна із них.

Марі Тереза де Ніколо, 38 років, за прізвиськом Террі працює в ескорті Сільвіо з минулого року. На вечірку її запросив Джанполо Тарантіні, бізнесмен із міста Барі на півдні Італії.

— Сказав, щоб одяглася сексуально, — згадує де Ніколо. — Тому що з нами вечерятиме Берлусконі.

На вечірку у палаці Граціолі запросили 15 дівчат. Охорони ніде не було видно. Марі із двома повіями залишилися із прем"єр-міністром на ніч. Зранку Берлусконі подарував їй коштовності. А Тарантіні дав тисячу євро й оплатив дорогу назад.

28 червня італієць був із робочим візитом у Бразилії. Там замовив шістьох стриптизерок у готель. Хотів, мовляв, побачити справжні бразильські танці. За виступ 28-річній Александрі Валенса заплатили 1 тис. євро.

Торік заявила про зв"язок із прем"єром елітна повія Патриція Д"Аддаріо, 43 роки. Вона описала сексуальні пригоди політика у книжці. Казала, що він міг упоратися з 12 коханками. За ніч Патриція отримувала від мільярдера по 10 тис. євро.

2009 року італійський прем"єр святкував 18-річчя моделі Летиції Ноемі. Його дружина Вероніка Ларіо, 53 роки, після цього подала на розлучення. Берлусконі виплачуватиме їй 3,6 млн євро щороку. У шлюбі були 20 років, мають трьох дорослих дітей. Уперше побачив Вероніку на сцені напівголою. Тоді був одружений з Ельвірою Делль"Олло, мав доньку і сина.

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі провів ніч із трьома повіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути