середа, 04 березня 2009 18:53

Американка обміняла дітей на папугу какаду

Жителька американського штату Луїзіана 53-річна Донна Ґрінвел обміняла двох дітей своєї подруги на папугу. На бартер погодилося бездітне подружжя.

5-річний хлопчик та 4-річна дівчинка жили у Ґрінвел, доки мати, подруга Донни, оформлювала розлучення з чоловіком у штаті Техас. Жінка обіцяла забрати дітей за місяць, однак не приїхала по них і через рік. Донна працювала далекобійником, часто від"їздила з дому і скаржилася друзям, що не встигає доглядати за дітьми.

Кілька тижнів тому Ґрінвел побачила в газеті оголошення про продаж папуги какаду. Захотіла купити птаха дітям. Зв"язалася з продавцем — 27-річною Бренді Ромеро. Жінки розговорилися. Бренді розповіла, що виховує трьох дітей чоловіка від першого шлюбу, але своїх мати не може. Донні спало на думку запропонувати їй дітей подруги, попросила за них $2 тис. Бренді відмовилася, бо таких грошей не мала. Тоді жінки домовилися про обмін — за дітей Донна отримала папугу та $175.

Про обмін дізналися завдяки анонімному дзвінку в поліцію. Невідомий розповів правоохоронцям, що в будинку Ромеро з"явилися чужі діти. Невдовзі усіх трьох заарештували. Подружжя випустили під заставу у $5 тис.

— У сім"ї Ромеро були добрі наміри, — каже детектив Кейт Дапр. — Вони справді дуже хотіли мати нащадків. Діти у них вдома були добре вбрані й доглянуті.

Донна перебуває у в"язниці. Вона вже має судимість за викрадення й напади з метою пограбування.

Зараз ви читаєте новину «Американка обміняла дітей на папугу какаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути