Ексклюзиви
понеділок, 23 квітня 2007 16:30

Академію сексу відкрили у Великій Британії

У столиці Великої Британії відкрилася перша постійна експозиція про інтимні стосунки. Організатори називають її Академією Сексу. Вона розташовується у Сохо, мистецькому кварталі Лондона. Раніше у будівлі був музей воскових фігур мадам Тюссо.

Квиток на виставку коштує 15 фунтів (приблизно 150 грн). За ці гроші в академії з-поміж іншого вчать цілуватися та розповідають про оргазм. Проводять також майстер-клас, як треба шльопати партнера по сідницях, щоб йому було приємно, а не боляче.

Для цього використовують спеціальну лопатку. Відвідувач б"є нею по сідницях манекена. Якщо спалахує червона лампа — удар був надто сильним.

Директор експозиції Сара Брюер говорить, що на виставці можна водночас дізнатися багато нового та розважитися.

— Ми хочемо змінити ставлення людей до сексу. Щоб британці не говорили, мовляв, у країні немає сексу і проблем пов"язаних із ним, — каже вона.

За результатами опитувань, жителі Британії морально готові до подібної експозиції. По телебаченню почали показувати передачі на сексуально-просвітницьку тематику. Виставки еротичної фотографії щорічно відвідують 75 тис. людей. За цей самий час у країні продають 2,5 млн вібраторів.

За перший рік роботи академія планує прийняти 500 тис. осіб.

Критики проекту стверджують, що всі відвідувачі купуватимуть квитки, потім сувеніри, випивку в барі. Вони запевняють, що Академія сексу лише прикривається просвітницькою діяльністю. Насправді ж створена для заробляння грошей.

Зараз ви читаєте новину «Академію сексу відкрили у Великій Британії ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути