середа, 19 жовтня 2011 06:30

Абориген з'їв німецького туриста

У неділю на віддаленому тихоокеанському острові Нуку Хіва, Французька Полінезія, знайшли обвуглені людські кістки. Припускають останки належать 40-річному німцеві Стефану Раміну. Він зник понад місяць тому.

Бізнес-консультант з міста Хазелау на півночі Німеччини Стефан Рамін та його подруга 37-річна Хайке Дорш три роки тому вирушили на яхті у навколосвітню подорож. Зв'язок з ними зник цьогоріч 16 вересня. Тоді пара прибула на острів Нуку Хіва, де живуть близько 3 тис. людей.

Поліцейські шукають місцевого гіда Генрі Гаїті. З ним Раміна і Дорш бачили востаннє. Як розповіла Хайке, Стефан захотів піти на традиційне на острові полювання на козу. Для цього найняв місцевого провідника. Подруга залишилася на яхті. За кілька годин гід повернувся.

— Стався нещасний випадок. Стефану потрібна допомога. Ходімо, — сказав Генрі й повів Хайке до лісу. Там прив'язав до дерева і зґвалтував.

Коли гід пішов, Хайке вдалося виплутатися з мотузок і втекти. 22 поліцейських вирушили на пошуки, в долині під деревом знайшли свіжі сліди вогнища. У попелі були обвуглені кістки, частини щелеп, зуби та кілька шматків розплавленого металу.

Останки доставили у лікарню в столиці Французької Полінезії Папеете. Звідти їх направлять до Парижа на аналіз ДНК.

— Ніхто не може у це повірити. Таке тут уперше. Це жахливо, — коментує Дебора Кімітете, заступник мера острова.

Американський письменник Герман Мелвілл, автор роману "Мобі Дік", 1842-го був на Нуку Хіва. Згодом писав, що мусив терміново тікати з острова, бо місцеві збиралися його з'їсти.

Зараз ви читаєте новину «Абориген з'їв німецького туриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути