вівторок, 16 вересня 2008 19:08

80-річний Рей Мун став чемпіоном із бодібілдингу

Автор: фото: LIFE-BODYBUILDER
  Австралієць Рей Мун почав займатися бодібілдингом, коли збанкрутив і захворів.  Нині він тренується по десять годин на тиждень і щодня пробігає 3–4 кілометри
Австралієць Рей Мун почав займатися бодібілдингом, коли збанкрутив і захворів. Нині він тренується по десять годин на тиждень і щодня пробігає 3–4 кілометри

80-річний Рей Мун із австралійського міста Престон став чемпіоном країни з бодібілдингу серед літніх людей. Він пережив операцію на серці, поліомієліт та захворювання простати.

Понад 60 років Рей успішно працював у ресторанному бізнесі. Мав власний заклад. Кілька років тому справи погіршилися. Чоловік втратив ресторан і майже всі збереження. Невдовзі захворів.

— Я лишився без грошей, переживав страшенну депресію і хворобу, — згадує австралієць. — Якось блукав вулицями й натрапив на спортивний клуб. Вирішив, що то знак.

Мун познайомився з власником клубу, колишнім "Містером Всесвіту" Глемом Ленсфілдом. Він порадив Реєві спробувати себе в бодібілдингу й пообіцяв допомагати тренуватися. За три роки Мун отримав титул чемпіона країни з культуризму серед людей старшого віку.

— Я стояв на сцені в чорних трусах і просто показував своє намащене тіло, — розповідає Мун. — Чудовий спорт. Він допомагає зберігати молодість і слідкувати за собою.

Рей приходить до тренувальної зали п"ять разів на тиждень. Займається по 2 год. Каже, що обов"язково робить вправи для серця та слідкує за диханням. У день пробігає 3–4 км. Харчується за особливою дієтою.

— Спорт — єдина річ, яка допомагає впоратися з будь-якими проблемами в житті. — говорить він.

Зараз ви читаєте новину «80-річний Рей Мун став чемпіоном із бодібілдингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути