вівторок, 22 липня 2008 17:57

62-річний італійський монах співає хеві-метал

Автор: фото: reuters/Alessandro Garofalo
  Падре Цезар Боніцці хоче поїхати зі своєю музикою у стилі хеві-метал у всесвітнє турне
Падре Цезар Боніцці хоче поїхати зі своєю музикою у стилі хеві-метал у всесвітнє турне

Монах-капуцин із Мілана 62-річний Цезар Боніцці випустив альбом у стилі хеві-метал. Платівку "Містері" збирається надіслати Папі Римському Бенедикту XVI.

Боніцці працював перукарем, робітником на фабриці, карабінером. У 29 років став ченцем та на кілька років поїхав до Кот д"Івуару як місіонер. Після повернення до Італії почав професійно займатися музикою. Випустив кілька альбомів у стилі нью-ейдж, а потім вирішив грати рок та метал.

Падре каже, що важку музику слухав із 15 років. Якось на концерті побачив виступ групи "Металіка" і вирішив зупинитися на стилі хеві-метал. Приєднався до музичної команди "Фрателло Металло" (у перекладі з італійської — "Брат Метал". — "ГПУ"). Нещодавно група виступила на найбільшому італійському фестивалі важкої музики "Гадс оф метал".

— Спочатку ми поставилися до ідеї взяти у групу літнього ченця скептично, — розповідають музиканти. — Однак Боніцці випромінював таку енергію, якій могли позаздрити б молоді виконавці.

Священик записав 18 альбомів. Співає італійською та латиною. Американська звукозаписувальна компанія збирається перекласти його останню платівку і видати її у США. Поки що Боніцці виступав лише в Італії, однак каже, що його запрошують до Японії та Бразилії. Він хоче влаштувати всесвітнє турне.

Зараз ви читаєте новину «62-річний італійський монах співає хеві-метал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути