середа, 19 серпня 2009 17:07

5-річна Суман Кхатун важить 76 кілограмів

Автор: фото з сайту www.telegraph.co.uk
  5-річна Суман із батьками та старшими братом і сестрою. Усі гроші родина витрачає на її харчування. Батьки кажуть, старшим дітям продуктів не вистачає
5-річна Суман із батьками та старшими братом і сестрою. Усі гроші родина витрачає на її харчування. Батьки кажуть, старшим дітям продуктів не вистачає

5-річна Суман Кхатун із селища Метіала в індійському штаті Західна Бенгалія важить 76 кг. Вона з"їдає 10 кг рису, 24 яйця, 5 кг картоплі та випиває 6 л молока за тиждень. Має зріст 1 м.

Дитину годують чотири рази на день. Ще двічі дають щось перекусити. Цього їй мало. Щодня вона ходить до сусідів, попросить хліба й печива.

Батьки Суман, 33-річна Беллі Бібі та 37-річний Джалал Кхан, заробляють 6 фунтів на тиждень (80 грн — "ГПУ"). Усі гроші витрачають на харчування доньки. Окрім неї, мають ще двох дітей.

— Через Суман не можемо прогодувати ані себе, ані інших дітей, — говорить мати. — Вона кричить, коли голодна. Навіть кидає у нас камінням. Але це ж наша дитина, маємо годувати її.

Батьки вперше звернулися до місцевого лікаря, коли Суман було три місяці. Тоді їй не вистачало материнського молока. Доводилося підгодовувати коров"ячим. Вона випивала близько 1,5 л молока на день. У 2 роки важила 44 кг.

Місцевий лікар каже: у дитини гормональний розлад. Підтвердити діагноз не може через брак необхідного обладнання. Суман треба везти на обстеження до столиці Делі чи міста Калькутти. Батьки не мають на це грошей. Кажуть, доньці важко ходити й дихати, тому вона відмовляється займатися фізичними вправами.

Зараз ви читаєте новину «5-річна Суман Кхатун важить 76 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути