середа, 17 вересня 2008 19:36

33-річна американка маскувалася під підлітка

  Венді Браун прикинулася донькою, аби отримати нарешті диплом про шкільну освіту та вступити до групи підтримки
Венді Браун прикинулася донькою, аби отримати нарешті диплом про шкільну освіту та вступити до групи підтримки

33-річна Венді Браун з американського міста Грін Бей, штат Вісконсин, записалася в школу за документами своєї 15-річної доньки. Жінка хотіла повернутися в дитинство та здійснити свою мрію — вступити до дівочої команди підтримки.

Цілий день Венді відвідувала заняття, знайомилася з однокласниками, а після навчання пішла на тренування групи підтримки. Американка поводилася, як звичайний підліток. Вона жартувала з новими знайомими, розмовляла молодіжним сленгом і ходила на вечірку до одного з однокласників.

— Вона виглядала трохи старшою, ніж інші учні, але таке часто буває серед підлітків, — пояснює один із працівників школи Дон Пенза. — Ми вважали, що розпитувати її про це — принизливо.

За кілька днів у адміністрації школи з"ясували, що дівчина з таким же ім"ям навчається в іншій школі в штаті Невада. Венді викликали до директора, й вона зізналася, що використовувала документи своєї доньки. Каже, мріяла отримати диплом про шкільну освіту та повернути дитинство. Проти Венді порушили кримінальну справу. За використання чужих документів їй загрожує 6 років ув"язнення.

Зараз ви читаєте новину «33-річна американка маскувалася під підлітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути