четвер, 18 грудня 2008 19:47

24 людини загинули через гонку водіїв

Автобус із представниками туристичних фірм Росії розбився на трасі неподалік ізраїльського курортного міста Ейлат. 24 людини загинули. За словами міністра транспорту Ізраїлю Шаля Мофаза, водій автобуса влаштував із колегою гонки.

Представникам турфірм мали показати новий туристичний маршрут, готелі та центри розваг в Ейлаті. Автобуси із росіянами йшли по трасі один за одним. Невдовзі один із водіїв набрав швидкість і почав обганяти іншого. За кілька метрів в"їхав в огорожу і зірвався в 80-метрову прірву. Автобус кілька разів перевернувся. Багато людей випали із вікон. Водій і ще 28 людей вижили. Усі отримали тяжкі поранення. Із місця аварії постраждалих забирали гелікоптерами. Росіян розмістили в шпиталях Ейлата.

Свідки ДТП запевняють: якби автобус не зірвався у прірву, загинуло б ще більше людей. По зустрічній смузі з великою швидкістю їхав інший автобус. Зіткнення не вдалося б уникнути за будь-яких обставин. Сьогодні до Ізраїлю прибув літак із родичами постраждалих. Ізраїльські урядовці називають аварію найстрашнішою в історії країни.

Зараз ви читаєте новину «24 людини загинули через гонку водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути