неділя, 29 січня 2017 11:40

Жінка відсудила аліменти через 15 років після розлучення

Жінка відсудила аліменти через 15 років після розлучення

Нікола Брієрс відсудила у колишнього чоловіка 2,7 млн фунтів через 15 років після розлучення. Це понад 92 млн грн.

Жінка довела, що чоловікові статки значно зросли з тих пір, повідомляє Daily mail. Тоді отримала будинок вартістю 700 тис. фунтів і щорічні виплати 150 тис. Чоловік зобов'язався повністю утримувати їхніх трьох дітей і перераховувати в її пенсійний фонд 10 тис. фунтів щороку.
Із Гленом Брієрсом були одружені 18 років. За цей час він створив успішний бізнес — мережу магазинів спортивного і повсякденного одягу Lambretta.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яну Зінкевич покинув чоловік

- Він починав з 81 фунтом у кишені, - каже 58-річна Нікола. - Я всі ці роки була поряд. Виховувала трьох дітей. А зараз він мільйонер, а я маю десять тисяч фунтів на місяць. Раніше я ні на що не претендувала, бо мала забезпеченого коханця. Зараз ми розійшлися.
Суддя зобов'язав виплатити Ніколі 2,7 млн фунтів і поповнити її пенсійний рахунок. Назвав 61-річного Глена брехуном. Той увесь час казав, що перебуває на межі банкрутства, живе в орендованому будинку Насправді ж купив два будинки.
Глен подав зустрічний позов. Хотів зменшити суму до 500 тис. Казав, що теперішні прибутки є результатом виключно його роботи.
- Ніколи б не подумав, що таке можливо через 15 років після розлучення, - скаржиться чоловік. - Тоді суддя поділив нас. Всі були задоволені. А тут раптом Нікола вирішила, що я надто добре живу.

У Голлівуді планують зняти стрічку про розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі. У фільмі буде зроблений акцент на деяких подробицях інтимного характеру, але про що саме йтиметься - про душевні муки або про секс - автори не уточнюють.
Зараз ви читаєте новину «Жінка відсудила аліменти через 15 років після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути