Ексклюзиви
четвер, 30 вересня 2021 16:08

Жінка відбилася тростиною від леопарда

Жінка відбилася тростиною від леопарда
Скріншот з відео з нападу / Hindustan Times

В індійському Мумбаї 55-річна жінка відбилася від леопарда, який підкрався до неї біля її будинку в передмісті мегаполісу. Вона відбилася однією лише тростиною.

Драматичне відео, зняте на камеру відеоспостереження, показує, як хижак чекав у засідці біля будинку в середу, 29 вересня. Тварина напала на жінку, коли та вийшла на ґанок. Про це пише Independent.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час фотосесії леопард покусав модель

Жінці вдалося відбитися, попри те що тварина кілька разів намагалася її покусати. Леопард утік після того, як вона закричала про допомогу. Члени сім'ї кинулися до неї, почувши крик.

Жінку доставили в найближчу лікарню з подряпинами на обличчі, лікті, руці, спині й нозі. Сліди пазурів вказують, що напад вчинив малолітній леопард. Це третій зареєстрований інцидент нападу леопарда за тиждень в одній з зелених зон Мумбаї, де живе безліч тварин і птахів.

Вважається, що конфлікти між людьми й тваринами трапляються там все частіше, тому що місто розширюється і будівельні роботи проводять в ареалі існування тварин. У минулому було тільки кілька випадків, коли леопарди заходили в житлові райони мегаполісу.

На початку вересня в індійському штаті Уттаракханд чоловік відбився від леопарда серпом. Пастух зустрів хижака в селі. Коли той вискочив з кущів і накинувся на одну з його кіз, він спробував відігнати його криком, але хижак раптово кинув здобич і стрибнув на нього.

Зараз ви читаєте новину «Жінка відбилася тростиною від леопарда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути