понеділок, 25 січня 2021 14:36

Жінка повернулася через 9 днів після свого похорону

Жінка повернулася через 9 днів після свого похорону
Машина швидкої в Іспанії. Ілюстративне фото / Mirror

Пенсіонерка в Іспанії здивувала свою сім'ю, повернувшись з дому для літніх через 9 днів після того, як їм повідомили, що жінку поховали.

Плутанина в іменах в похоронному бюро коштувала нервів іспанській сім'ї Рогеліо Бланко, коли їм сказали, що жінка померла від коронавірусу 13 січня, а її закриті похорони відбулися наступного дня. Про це пише британська Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Індонезії дівчинка двічі померла протягом години

Як повідомляє іспанська газета La Voz de Galicia, через протоколи щодо загиблих від коронавирусу сталася трагічна помилка.

Фонд Сан-Розендо, який керує будинком для літніх, заявив, що помилка сталася після того, як Рогеліо заразилася Covid-19 і була переведена в інший будинок для літніх разом із позитивними результатами тестів інших пацієнтів. Деякі з хворих померли, і саме тоді сталася помилка в записах.

Фонд висловив жаль через прикрий інцидент. Місцевий суд поінформували про помилку, пов'язану зі смертю, і він відновив усі документи жінки.

Тим часом у серпні в лікарі в передмісті американського Детройта констатували смерть ще живої 20-річної Тайші Бошамп. Вона розплющила очі в похоронному бюро. Через помилку жінка вчасно не отримала медичної допомоги та померла 20 жовтня від пошкодження мозку.

Зараз ви читаєте новину «Жінка повернулася через 9 днів після свого похорону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути