середа, 08 березня 2017 08:48

Затвердили нову поправку щодо Brexit

Затвердили нову поправку щодо Brexit
Уряд має отримати схвалення парламенту на підсумкову угоду з ЄС або дозвіл вийти із союзу без домовленості з Брюсселем. Фото: BBC

Палата лордів парламенту Британії проголосувала за поправку, яка передбачає, що уряд має отримати схвалення парламенту на підсумкову угоду з ЄС або дозвіл вийти із союзу без домовленості з Брюсселем.

Про це повідомляє ВВС.

Під час обговорення законопроекту про "брекзит", який палата громад уже підтримала, 366 членів палати лордів проголосували за поправку.

Це друга поразка прем'єр-міністра Терези Мей і її планів щодо виходу із Євросоюзу. Вона закликала лордів ухвалити документ без поправок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Великій Британії введуть власний "закон Магнітського"

Нагадаємо, раніше палата лордів вимагала, щоб уряд країни гарантував громадянам Євросоюзу право залишитися в Британії. Тереза ​​Мей раніше пообіцяла запустити процес виходу із Євросоюзу до кінця березня.

1 березня Палата лордів підтримала поправку, яка вимагає від уряду внести пропозиції щодо захисту прав громадян Євросоюзу, які перебувають у Великобританії.

Зараз ви читаєте новину «Затвердили нову поправку щодо Brexit». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути