понеділок, 19 березня 2018 15:12

У Техасі вибухнула четверта посилка за місяць

У Техасі вибухнула четверта посилка за місяць
Поліція та "федерали" працюють на місці вибуху. Фото:reuters.com

18 березня 2 людей отримали небезпечні для життя поранення після 4-го за місяць вибуху посилки в південно-західному районі столиці Техасу Остіні.

Начальник поліції Остіна Брайан Менлі закликав жителів у цьому районі залишатися в своїх будинках хоча б протягом найближчого дня. Закликав жителів не чіпати або навіть не наближатися до будь-яких пакетів, повідомляє msn.

Поліція заблокувала входи в район, де стався вибух у неділю, встановила жовту стрічку майже за 700 м від будинку, де це сталося.

Невідомо, що спровокувало вибух та чи повязаний він з трьома попередніми, які пролунали протягом місяця. Тоді двоє людей загинули і двоє отримали поранення.

Свідок описав "гучний вибух", додавши, що це "не автокатастрофа, не постріли, а щось жахливе".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підірвав гранату в залі гральних автоматів

2 березня в східній частині Остіна вибухнула бомба, в результаті якої загинув 39-річний чоловік. Минулого понеділка вибухнули дві бомби в інших частинах міста, в результаті яких загинув хлопець, 17 років. Його мати та ще одна 75-річна жінка отримала поранення.

Поліція вважає, що напади можуть бути повязані. Мотиви чи ідеологія, які спонукають до них, невідомі.

Людині, яка повідомить важливу інформацію про терориста, заплатять $115 тис. Нагорода зросла майже в 2,5 рази - спочатку пропонували $50 тис.

17 березня стався черговий теракт у місті Кабул, що в Афганістані. Підірвався автомобіль, який був начинений вибухівкою. В результаті загинули щонайменше троє і були поранені 2 людини. Представник міністерства внутрішніх справ Наджиб Данеш повідомив, що всі жертви теракту є цивільними.

Зараз ви читаєте новину «У Техасі вибухнула четверта посилка за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути