вівторок, 15 жовтня 2019 01:42

В Росії назвали своєю ідеологією "путінізм"

В Росії назвали своєю ідеологією "путінізм"
Сурков назвав "путінізм" ідеологією. Фото: Медуза

Помічник президента РФ Владислав Сурков заявив, що "путінізм" - це фактична ідеологія, яка є "глобальним політичним лайфхаком, методом владарювання, який добре працює".

В мережевому виданні "Актуальні коментарі" оголосили про запуск рубрики "Путінізм", де будуть аналізувати "різні аспекти курсу Путіна" і оцінювати його історичне значення для Росії і всього світу.

У першому випуску представлений огляд статей, присвячених президенту Росії і його політиці і опублікованих західних видань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія використала катастрофу МН17, щоб стримати українську армію - експерт

"Дослідити путінізм як діючу ідеологію повсякденності з усіма її соціальними інноваціями і продуктивними розбіжностями - дуже корисне починання. Тому що путінізм є глобальним політичним лайфхаком, методом владарювання, який добре працює. А зрозуміти, "як вони це роблять", завжди цікаво ... Путінізм, як це не парадоксально, приходить до нас із Заходу. У почасти викривленому світлі. Але він наш. І без нього ніяк", - зазначив Сурков.

Владислав Сурков - російський державний діяч, автор концепції "суверенної демократії". Помічник президента Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «В Росії назвали своєю ідеологією "путінізм"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути