Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2021 18:27

У Росії вибухнув п'ятиповерховий будинок: є поранені
5

Фото: @rianru

У Росії у Набережних Челнах у понеділок, 25 жовтня, в житловому будинку стався вибух.

Попередня причина вибуху - порушення правил експлуатації газового обладнання. Медикам передали чотирьох постраждалих, повідомляє ТАСС. П'ятого потерпілого витягли з-під завалів. Він у важкому стані.

"У результаті потужного вибуху осколки від розбитих вікон та бетонні конструкції будинку розлетілися на кілька десятків метрів. В даний момент ними встелена майже вся вулиця. Пошкоджено кілька припаркованих біля будинку машин", - йдеться у повідомленні.

Інформація про вибух газу у п'ятиповерховому житловому панельному будинку надійшла о 17:30. Пошкодило перекриття між четвертим і п'ятим поверхами. За даними МНС, евакуювали 32 людини.

Вибух міг статися через витік з несправного газового шланга у квартирі на четвертому поверсі, повідомило інформоване джерело російського "Інтерфаксу". Розглядаються різні версії того, що сталося, але це - основна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самогубець підірвав двоповерховий будинок

У Московській області РФ у місті Ногінськ 8 вересня стався вибух газу у багатоповерховому житловому будинку. Потужний вибух зруйнував 17 квартир і кілька поверхів. На місце події виїхали 120 рятувальників та 30 одиниць техніки. Рятувальники досі розбирають завали. Вранці з-під уламків будинку дістали чотирьох людей, двоє з них діти.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вибухнув п'ятиповерховий будинок: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути