середа, 30 вересня 2020 09:36

Туристу загрожує 2 роки тюрми за відгук про готель

Туристу загрожує 2 роки тюрми за відгук про готель
Після виїзду з готелю й публікації відгуків туриста затримали. Чоловік провів кілька ночей у в'язниці, а потім його звільнили під заставу. Фото: pexels.com

Американець Веслі Барнс зупинився у готелі Sea View Resort на одному з островів у Таїланді, а потім залишив низку негативних відгуків про цей заклад на порталі TripAdvisor. Курорт у відповідь подав на нього до суду й звинуватив у наклепі.

Тепер чоловікові загрожує до 2 років тюрми, а також штраф 200 тис. бат (близько 180 тис. грн), повідомляє BBC.

Барнс звинуватив персонал готелю в "не дружньому" ставленні та у "відсутності зацікавленості до гостей". Серед негативних відгуків також траплялися зауваження щодо чистоти у номерах та прихованих доплатах.

За словами представників Sea View Resort, критика з боку колишнього гостя - безпідставна й підриває репутацію готелю. Вони вважають причиною написання негативних відгуків інцидент, під час якого Барнс хотів принести в ресторан власну пляшку алкоголю.

Після виїзду з готелю й публікації відгуків туриста затримали. Чоловік провів кілька ночей у в'язниці, а потім його звільнили під заставу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яні російські туристки напали на турецьку медсестру

Російських туристів виселили з готелів у Туреччині через те, що вони під час переїзду з аеропорту Анталії до місця проживання були в автобусі з людиною, в якої пізніше виявили Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Туристу загрожує 2 роки тюрми за відгук про готель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути