середа, 13 березня 2024 12:25

Трамп може передати Україні всю необхідну зброю - Огризко

Трамп може передати Україні всю необхідну зброю - Огризко
Експерти називають Дональда Трампа непередбачуваним політиком. Фото: gettyimages.com

Колишній президент США Дональд Трамп є непередбачуваним політиком.

Тому його перемога на чергових президентських виборах може ускладнити ситуацію в Україні. Однак, "кінця світу" не станеться. Про це проєкту LIGA.Подкаст розповів колишній міністр закордонних справ Володимир Огризко.

Він, зокрема, нагадав, що саме за попереднього президентства Трампа Україна почала отримувати зброю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна не отримує допомогу США через Трампа - WP

"Зараз ми є заручниками того, що відбувається між республіканцями і демократами. Для переважної більшості республіканців важливі і Україна, і Ізраїль, і Тайвань, але важливіше для них - зробити з президента США Джо Байдена мішень, куди можна стріляти і влучати", - сказав Огризко.

Він вважає, що до листопада завданням республіканців буде знищення усього, що пов'язують з демократами та Джо Байденом. А українське питання весь цей час залишатиметься невирішеним.

Огризко також вважає частиною передвиборчої кампанії обіцянку Трампа закінчити війну за 24 години. На думку ексміністра, республіканець все ж може передати нашій державі все необхідне озброєння.

"За всієї неадекватності та непрогнозованості Трампа, саме він почав давати нам смертоносну зброю - Javelin імені Трампа", - додав Огризко.

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан зустрівся з кандидатом у президенти США Дональдом Трампом. Після цього він заявив, що американець у разі перемоги "не дасть ані копійки" на захист України. І тоді нібито "війна закінчиться".

Чинний президент США Джо Байден та експрезидент Дональд Трамп станом на середу, 13 березня, отримали достатню кількість делегатів, аби закріпити за собою номінацію від своїх партій на участь у виборах у листопаді.

Зараз ви читаєте новину «Трамп може передати Україні всю необхідну зброю - Огризко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути