вівторок, 17 квітня 2018 14:35

Таїландський суд частково виправдав Настю Рибку

Таїландський суд частково виправдав Настю Рибку
Суд міста Паттайя у Таїланді виправдав у Настю Рибку у справі про незаконну підприємницьку і трудову діяльність. Фото: tsn.ua

Суд міста Паттайя у Таїланді виправдав російську ескорт-модель та відеоблогерку Настю Рибку у справі про незаконну підприємницьку і трудову діяльність на території країни.

Звинувачення зняли також із Олександра Кирилова і ще шістьох росіян та білорусів. Про це повідомив адвокат скандальних відеоблогерів Саттхапхон Сийотхі, передає "РИА Новости".

За його словами, суд виправдав туристів у зв'язку з недавнім набуттям чинності змін в трудовому законодавстві.

"Вони як і раніше підлягають депортації в країни громадянства, однак залишити Таїланд поки не зможуть. Оскільки в їх відношенні йде слідство у справі про організацію надання послуг сексуального характеру в складі злочинної групи", – каже юрист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настю Рибку посадили у в'язницю за новими звинуваченнями

Зараз триває слідство щодо Насті Рибки та Алекса Леслі у справі про надання сексуальних послуг у складі злочинної групи. В ній вони проходять у статусі обвинувачених. Їм загрожують тривалі терміни покарання. Судове засідання у цій справі відбудеться 24 квітня у вигляді телеконференції.

Під вартою група Алекса Леслі перебуває з кінця лютого цього року. 27 лютого над нею провели суд. Людей звільнили під заставу в майже 100 тисяч бат ($3,3 тис.) за людину. Через 10 хвилин після звільнення всіх шістьох відвезли в Імміграційне бюро Таїланду. Там їх позбавили тайських віз і знову відправили за ґрати.

3 квітня Рибка заявила, що готова визнати свою провину у незаконній підприємницькій діяльності на території Таїланду.

Зараз ви читаєте новину «Таїландський суд частково виправдав Настю Рибку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути