пʼятниця, 13 квітня 2018 13:19

Настю Рибку посадили у в'язницю за новими звинуваченнями

Настю Рибку посадили у в'язницю за новими звинуваченнями
Настя Рибка перебуває у в'язниці з кінця лютого цього року. Фото: Instagram

Російську повію Анастасію Вашукевич, відому як Настя Рибка, посадили у в'язницю у Таїланді. Там же опинився і її так званий секс-гуру Алекс Леслі (Олександр Кирилов) та інші затримані росіяни. Проти них відкрили нове кримінальне провадження.

Росіян звинувачують в організації злочинної спільноти, змові із більше як п'ятьма особами для вчинення злочину і організації надання сексуальних послуг за допомогою третіх осіб, повідомляють "РИА Новости" з посиланням на секретаря тайського суду.

Засідання у провінційному суді у Паттайї відбулося 13 квітня у закритому режимі. На нього пустили тільки підозрюваних, помічника адвоката і перекладача. Суд обрав запобіжний захід у вигляді триманні під вартою на 12 днів. Потім його можуть подовжувати на такий самий термін.

Засідання щодо попередньої справи за звинуваченням у нелегальній підприємницькій та трудовій діяльності відбудеться 17 квітня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настю Рибку звинуватили у зґвалтуванні

Під вартою група Алекса Леслі перебуває з кінця лютого цього року. 27 лютого над нею провели суд. Людей звільнили під заставу в майже 100 тисяч бат ($3,3 тис.) за людину. Через 10 хвилин після звільнення всіх шістьох відвезли в Імміграційне бюро Таїланду. Там їх позбавили тайських віз і знову відправили за ґрати.

Після арешту Рибка звернулася за допомогою до "американських спецслужб" та пообіцяла розповісти подробиці втручання Росії у вибори президента США. Назвала себе "свідком і єдиною відсутньою ланкою" в зв'язках Кремля з виборами у Сполучених Штатах.

Держдепартамент США не збирається допомагати ескорт-моделі, бо вона не має американського громадянства. Про це сказала представник Держдепартаменту США Хізер Нойєрт.

3 квітня Рибка заявила, що готова визнати свою провину у незаконній підприємницькій діяльності на території Таїланду.

Зараз ви читаєте новину «Настю Рибку посадили у в'язницю за новими звинуваченнями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути