вівторок, 15 жовтня 2019 18:44

Син Байдена прокоментував скандал навколо його роботи в Україні

Син Байдена прокоментував скандал навколо його роботи в Україні
Син Байдена заявив, що не шкодує про роботу в Україні. Фото: ЗТ

Син колишнього віце-президента США Гантер Байден заявив, що його робота в раді директорів газової компанії в Україні була "недалекоглядним" вчинком.

Гантер наголошує, що за це його батьку Джо Байдену тепер доводиться відповідати. Про це він розповів CNN.

"Я не зробив нічого поганого взагалі. Однак, це було недалекоглядно опинитися в центрі чогось такого. З багатьох точок зору, це було болото? Так", - заявив Гантер Байден.

"Чи порушив я щось? Ні, в жодному разі", - додав він.

Як наголошується, Гантер Байден вперше відповів на питання про його ділові зв'язки в Україні, які президент США Дональд Трамп і його адвокат Руді Джуліані, а також їхні союзники в Республіканській партії використовують, щоб виставити сім'ю колишнього віце-президента корумпованою. Однак, наразі не було виявлено доказів, які вказували на будь-які порушення з боку Джо Байдена чи його сина.

За словами Гантера Байдена, він лише один раз обговорював з батьком Україну. В розмові колишній віце-президент сказав сину: "Сподіваюся, ти знаєш, що робиш". І той відповів: "Так, я знаю".

"І це було буквально кінець дискусії", - пригадав Гантер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Йованович в Конгресі заявила, що ніколи не зустрічалась із сином Байдена

Він також визнав, що, вірогідно, українська компанія не запропонувала б йому місце в раді директорів, якби його батько не обіймав впливову посаду у Вашингтоні.

На питання, чи не шкодує він про роботу в Україні, Байден-молодший відповів: "Я лише шкодую, що не подумав про можливу появу Руді Джуліані чи президента США, які будуть слухати всі ці сміховинні теорії змови. Всі їх абсолютно повністю розвінчали".

"Знаєте, я людина. Чи зробив я помилку? Що ж, можливо у великій схемі речей, може й так. Але чи зробив я помилку з точки зору етичності? Абсолютно ні", - пояснив він.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що йому байдуже на справу щодо української приватної газовидобувної компанії "Бурісма", до наглядової ради якої входив син екс-віце-президента США Хантер Байден.

Зараз ви читаєте новину «Син Байдена прокоментував скандал навколо його роботи в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути