середа, 27 січня 2021 18:35

Сусіди потратили 20 млн грн і 21 рік у судах за крихітну спірну ділянку

Сусіди потратили 20 млн грн і 21 рік у судах за крихітну спірну ділянку
Ділянка, за яку сперечаються двоє літніх сусідів / Perthshire Picture Agency

2 ворожі сусіди в Шотландії витратили пів мільйона фунтів, а це 19,3 млн грн, і понад 20 років на запеклу битву за смужку спірної землі.

Пенсіонери 81-річний Девід Пул і 82-річний Террі Дойл з 1999-го втягнуті в судову боротьбу за вузьку смужку землі, що розділяє їхні будинки в графстві Перт. Про це пише Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через конфлікт чоловік викинув із вікна знайомого

Тривала ворожнеча призвела до кількох дорогих цивільних судів і навіть до однієї справи про напад. У вівторок шериф призначив слухання, яке мало б вирішити суперечку між бізнесменами на пенсії, але не вирішило.

Пул, який ініціював судовий позов, каже, що прагне назавжди заборонити сусіду ступати на його землю. А Дойл наполягає, що він - законний власник землі, заявляючи, що сусід-шахрай випив з нього всю кров, багаторазово витягуючи в суди.

Суперечка розпочалася за кілька тижнів після того, як Пул купив ділянку і прилегле поле біля шотландського міста Кінросс. Протягом багатьох років, він звинувачував сусіда у зведенні 2 парканів навколо спірної ділянки, яка становить 1,4 м у найвужчому місці та перекриває частину під'їзної доріжки.

2014-го справу передали в кримінальний суд після того, як інший сусід, який проходив повз, побачив, як двоє сусідів борються на землі. Обоє звинувачували одне одного в ініціюванні бійки, проте суд вирішив, що неможливо з'ясувати, хто її затіяв. Суперечка досі не завершена.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди потратили 20 млн грн і 21 рік у судах за крихітну спірну ділянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути