Ексклюзиви
неділя, 25 березня 2018 17:15

Російська співачка спровокувала бійку на борту літака

Російська співачка спровокувала бійку на борту літака
Любов Успенську зняли з рейсу через конфлікт на літаку. Фото: Pross

Російська співачка Любов Успенська влаштувала бійку на літаку, захищаючи свою собаку.

Конфлікт виник після прохання бортпровідниці, повідомляють "Народні новини".

Транспортувати тварин в транспорті, зокрема авіаційному, потрібно у спеціальних переносках. Однак Успенська не захотіла саджати свою собаку у "клітку" навіть після вимоги бортпровідниці. Між ними виникла суперечка у результаті якої співачка штовхнула бортпровідницю. На місце викликали правоохоронців, які зняли Успенську з рейсу.

"Вона (Успенська) просила пропустити її підвищеним тоном і відштовхувала мене. Я доповіла командирові корабля про ситуації, що склалася, і він прийняв рішення відмовити пасажиру в перевезенні", - розповіла працівниця авіакомпанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко повідомив про акційні квитки Ryanair

Співачка також прокоментувала інцидент, вона різко розкритикувала дії компанії.

"Ось яка я порушниця закону в літаку компанії "Аерофлот", стільки років літаю, завжди із задоволенням, ніколи жодного негативу, і ось знайшлася одна, яка наливає всім алкоголь, люди бідні напиваються і все нормально, і все через кого, але повірте, що всі, хто був присутній при цьому були в шоці, але ж це компанія, і вони повинні мовчати, бути солідарними, дуже мерзенний вчинок, я ж летіла на тур", - написала співачка.

Вот какая я нарушитель закона в самолёте компании Аэрофлот, столько лет летаю, всегда с удовольствием, никогда ни одного негатива, и вот нашлась одна, которая наливает подряд всем алкоголь, люди бедные напиваются и всё нормально, и всё из-за кого, но поверьте, что все, кто присутствовал при этом были в шоке, но ведь это компания и они должны молчать, быть солидарными, очень гнусный поступок, я ведь летела на тур, могла ведь назло вывести своих музыкантов из самолёта, тогда -бы вывели всех пассажиров из самолета, надолго, я бы этого не допустила, а компания легко бы это сделала, позор!

Публикация от Любовь Успенская (@uspenskayalubov_official)

Російські літаки здійснили провокаційний політ над територією України, 22 березня 2018 року військові літаки РФ пролетіли вздовж східного та південного повітряного кордону.

Зараз ви читаєте новину «Російська співачка спровокувала бійку на борту літака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути