пʼятниця, 17 березня 2017 17:46

РФ розглядає можливість видачі Януковича Україні

РФ розглядає можливість видачі Януковича Україні
Росія розглядає можливість екстрадиції Януковича. Фото: УНН

Генеральна прокуратура Російської Федерації розглядає екстрадиційні запити України щодо колишнього президента Віктора Януковича.

Про це повідомили в управлінні взаємодії зі ЗМІ генпрокуратури Росії у відповідь на журналістський запит інформагентства УНН.

"Управління взаємодії із засобами масової інформації розглянуло Ваше звернення про рішення, прийняті за екстрадиційними запитами компетентних органів України, щодо Януковича.

З огляду на те, що рішення з надання українській стороні правової допомоги за зазначеними запитами перебуває на стадії розгляду, подання будь-якої інформації, призначеної для оприлюднення, з питань, що вас цікавлять, неможливе", - повідомили в генпрокуратурі РФ, пише УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: МЗС Росії: Янукович все ж просив ввести війська в Україну

У січні 2017-го у Генпрокуратурі України повідомили, що російська сторона шість разів відмовила в екстрадиції Януковича. Останній запит до Росії щодо видачі екс-президента направили 18 березня 2016-го.

14 березня Генеральна прокуратура України передала до суду справу колишнього президента України Віктора Януковича за звинуваченням у державній зраді.

Зараз ви читаєте новину «РФ розглядає можливість видачі Януковича Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути