понеділок, 28 грудня 2020 06:30

Припинили видавати візи на в'їзд

Припинили видавати візи на в'їзд
Японія поки не видає візи. Фото: Reuters

Прем'єр-міністр Японії Есіхіде Суга офіційно оголосив , що його уряд припинив видачу нових в'їзних віз громадянам усіх країн світу.

Це пов'язано з появою нового більш агресивного штаму коронавірусу, він сказав під час спілкування з журналістами у своїй резиденції.

"Через виявлення цієї нового різновиду, — сказав Суга, — ми взяли швидкі заходи для захисту життя і нормального існування нашого населення. З цією метою припинений в'їзд в країну іноземців з усіх країн світу з знову виданими візами".

Прем'єр нагадав, що новий штам коронавірусу, на думку експертів, більш заразний. "Однак кошти профілактики залишаються колишніми, — сказав він. — Я закликаю вас неухильно дотримуватись таких правил, як миття рук і носіння захисних масок. І давайте тихо проведемо наступаючі новорічні свята".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Угорщина першою в Європі планує ввести Covid-паспорт

В Японії вступає в силу фактична заборона на в'їзд і видачу нових віз громадянам усіх країн і регіонів світу в зв'язку з виявленням нового штаму коронавірусу. Такі заходи будуть діяти мінімум до кінця січня наступного року. В цей час в країну зможуть в'їхати тільки японські громадяни та іноземці, які постійно проживають тут і мають довгострокові візи. Якщо вони повертаються з країн, де був виявлений новий коронавірус, їм необхідно буде мати при перетині кордону документ про наявність негативного тесту на Covid-19, зданого протягом 72 годин перед прибуттям. Ще один тест вони повинні будуть пройти в аеропорту після прильоту.

Зараз ви читаєте новину «Припинили видавати візи на в'їзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути