середа, 03 травня 2017 13:48

Принц Вільям вимагає €1,5 млн за топлес-фото дружини

Принц Вільям вимагає €1,5 млн за топлес-фото дружини
Принц Вільям і Кейт Міддлтон вимагають від журналістів 1,5 млн євро за топлес-фото. Фото: thedailybeast.com

Принц Вільям вимагає від французького журналу Closer €1,5 млн компенсації за публікацію топлес-знімків його дружини Кейт Міддлтон. Судові слухання розпочалися 2 травня.

У вересні 2012 року видання опубліковало фото Міддлтон, яка засмагає топлес, пише The Telegraph. Фотографії зробили в Провансі, куди пара приїхала на відпочинок. У журналі розмістили 12 знімків герцогині Кембриджської. На одному з них можна побачити, як вона втирає крем для засмаги в тіло принца. Обоє оголені до пояса.

"О, Боже мій!" - йшлося у підписі під фото.

За словами подружжя, фотографії завдали їм моральну шкоду. Боляче нагадали про переслідування папараці, що призвело до смерті матері Вільяма, принцеси Діани.

"У вересні 2012 року ми з дружиною поїхали у Францію. Хотіли кілька днів відпочити на віллі, що належить членам моєї сім'ї. Ми розраховували, що Франція і французи поважають приватне життя людей, зокрема гостей країни. Нас особливо шокував підпільний спосіб, у який зробили ці фотографії. Ми вважаємо це порушенням нашого права на приватне життя", - заявив принц Вільям на судових слуханнях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На весіллі Кейт Міддлтон і принца Вільяма побувало майже 2 тис. гостей

Представники журналу відкидають звинувачення. Називають судовий процес "лицемірним". "Публічне і приватне життя королівської пари настільки тісно пов'язані, що їх неможливо відокремити" - стверджують у виданні.

Суд винесе рішення 4 липня.

2 травня виповнилося два роки, як у родині принца Вільяма і Кейт Міддлтон народилася донька - принцеса Шарлотта. Її нове фото оприлюднили на офіційному Twitter-акаунті Кенсингтонського палацу.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям вимагає €1,5 млн за топлес-фото дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути