субота, 29 квітня 2017 05:03

На весіллі Кейт Міддлтон і принца Вільяма побувало майже 2 тис. гостей

29 квітня 2011 року принц Вільям та Кетрін Міддлтон одружилися. Церемонія відбулася у Вестмінстерському абатстві в Лондоні.

Герцогиня Кембриджська одружувалася у білій весільній сукні з довгими мереживними рукавами. Її на замовлення виготовила дизайнер Сара Бертон з модного дому Alexander McQueen. Міддлтон вирішила наслідувати давню англійську традицію вдягати в день весілля щось блакитне. Тому вшила в поділ весільної сукні блакитну стрічку.

Автор: Zimbio
  Кейт Міддлтон вийшла заміж у сукні Alexander McQueen
Кейт Міддлтон вийшла заміж у сукні Alexander McQueen

Всього на церемонії побувало 1900 осіб. Серед запрошених - представники королівських династій Європи та Азії, зірки шоу-бізнесу і спорту, великі бізнесмени та політики.

Церковна служба тривала близько години. Після цього святкова процесія з декількох карет та екіпажів попрямувала до Букінгемського палацу. Там на балконі відбувся перший поцілунок пари в статусі чоловіка та дружини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівську родину жорстко розкритикували за спрощену вимову

Родина Міддлтон не належить до британської знаті. Батько Кейт Майкл походить з середнього класу, а матір Елізабет — з давнього роду шахтарів-вугільників. Подружжя працювало в цивільній авіації. Елізабет була стюардесою, а Майкл — авіадиспетчером. У них є також середня дочка Філіпа і менший син Джеймс.

У 1987 році батьки герцогині Кембриджської заснували компанію посилкової торгівлі Party Pieces. Так сім'я стала мільйонерами.

В юності Кейт Міддлтон любила займатися спортом. Під час навчання в коледжі була капітаном жіночої команди з хокею.

Перша зустріч Кейт Міддлтон і принца Вільяма сталася, коли Кейт вчилася в університеті в 2002 році. Тоді вона вийшла на подіум в рамках університетського модного шоу в ролі моделі. У 2007 році принц Вільям відправився у військовий тренувальний табір, а Кейт залишилася жити в Лондоні. Парі довелося розлучитися на 2 роки.

Автор: CNN.com
  Кейт Міддлтон з сім'єю
Кейт Міддлтон з сім'єю

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для британської королеви шукають дворецького

У пари є двоє дітей - 3-річний Джордж і Шарлотта Елізабет Діана, 2 роки.

З часу одруження Кейт Міддлтон постійно виїжджає на офіційні заходи. Модні критики зазначають, що вона має гарний смак в одязі. Востаннє Кейт відвідала відкриття нової державної школи The Global Academy в Хіллінгдон в рамках благодійної кампанії Для зустрічі зі студентами герцогиня вибрала червоний костюм від Armani за $848. Ним підкреслила свою струнку фігуру.

Зараз ви читаєте новину «На весіллі Кейт Міддлтон і принца Вільяма побувало майже 2 тис. гостей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути