вівторок, 25 квітня 2017 05:10

Для британської королеви шукають дворецького

У Букінгемський палац королеви Великої Британії хочуть найняти дворецького.

У вимогах вказують, що це не обов'язково має бути британець. Достатньо мати паспорт громадянина ЄС. Кандидат має лояльно ставитися до монаршої родини і говорити бездоганною англійською.

"Ви будете піклуватися про гостей палацу від початку до кінця, від вітання до прощання. Навчитися всіх тонкощів професії непросто, але ми будемо поруч із вами в цей період і максимально вам допоможемо", — написали на сайті палацу.

Навчання триватиме три місяці. Після нього стажер отримає диплом і сертифікат кваліфікації. З таким можна найматися в будь-який готель чи приватний маєток. Обіцяють 33 дні відпустки та гідну пенсію.

— Кандидатур буде небагато, — каже журналіст із Лондона Теода Маческі. — Королеві 91 рік. Її син Чарльз після смерті матері може звільнити всю прислугу. Було б логічно, щоб він розпустив персонал матері, а не свій. У нього всі працюють понад 20 років. Звісно, заплатять хорошу компенсацію, дадуть рекомендації. Але простіше одразу після навчання шукати собі постійне місце. Персонал Букінгемського палацу не дуже охоче наймають потім в готелі — зовсім інша специфіка. А в усіх аристократичних будинках прислуга працює поколіннями. Туди важко потрапити з вулиці.

Для герцогині Кембриджської Кейт Міддлтон шукають нового секретаря. Теперішній помічник Ребекка Дікон звільняється на початку літа. За півроку попередила Кейт, що виходить заміж і переїжджає до чоловіка. Весь персонал підписує договір про нерозголошення. Три роки тому Кейт звільнила перукарку за його порушення. Та розповіла журналістам, якими засобами для волосся користується герцогиня.

Зараз ви читаєте новину «Для британської королеви шукають дворецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути