середа, 21 березня 2018 12:08

Поліція застрелила винуватця серії вибухів у Техасі

Винуватець 5 вибухів у столиці округу Тревіс американського штату Техас місті Остін загинув під час поліцейської операції.

Поліція отримала повідомлення, що зловмисник планує підірвати бомбу на дорозі в районі Раунд Рок біля Остіна. Провели операцію, в результаті якої злочинець загинув. Пристрій підірвати не встиг, повідомляє ВВС із посиланням на американські джерела.

Автор: news4sanantonio.com/
  Чоловік відправляв два вибухові пакунки у відділенні кур'єрської компанії  FedEx. На цьому і попався
Чоловік відправляв два вибухові пакунки у відділенні кур'єрської компанії FedEx. На цьому і попався

Особу злочинця вдалося встановити раніше. Білий чоловік із світлим волоссям відправляв дві посилки через компанію FedEx. Одна із них вибухнула вчора, іншу виявили та розмінували. Обличчя зловмисника зафільмувала камера спостереження. Очікується, що найближчим часом поліціянти дадуть брифінг із приводу його ліквідації.

1-й вибух у Остіні пролунав 2 березня. Це була бомба в пакунку. Загинув Стівен Хаус, 39 років.

Ще 2 пакунки вибухнули далі на південь 12 березня, загинув 17-річний Дрейлен Мейсона. Були поранені 2 жінки, зокрема його матір.

4-й вибух відбувся у південно-західній частині Остіна в неділю. 2 чоловіків отримали серйозні, але не смертельні травми. Влада заявила, що якщо перші 3 вибухи спричинила бомба у пакеті, то 4-й раз зловмисники встановили розтяжку. Поліція закликала не торкатися і навіть не підходити до підозрілих речей на вулиці.

5-й пролунав у поштовому центрі в Шертці біля Сан-Антоніо в Техасі 20 березня. Співробітник, який працював з пакунком, отримав поранення. Правоохоронці виявили на тому ж складі ще 1 бомбу.

Зараз ви читаєте новину «Поліція застрелила винуватця серії вибухів у Техасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути