середа, 09 грудня 2020 18:19

Схудла на 90 кг, щоб помститися колишньому

Схудла на 90 кг, щоб помститися колишньому
Саманта Роулі / Instagram

Американка Саманта Роулі з Каліфорнії, 30 років, схудла на 90 кг, щоб помститися колишньому хлопцю, і стала зіркою Instagram.

Роулі з дитинства страждала ожирінням. Після останнього розставання дівчина вирішила кардинально змінити життя і схуднути. Про це пише польське видання Wprost.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВООЗ попередила про небезпеку браку фізичної активності

"Моє дитинство було жахом. Усі сміялися з мене. Я хотіла зникнути. Останні 1,5 року перебувала в дивних стосунках. Мій хлопець запевнив, що любить мене. Водночас йому було соромно за мене перед сім'єю і друзями. Не хотів нас знайомити. Прямо казав, що моя вага - перешкода. Потім з'ясувала, що він мені зраджує", - розповіла Самата.

Після того, як пара розійшлася, Роулі вирішила змінити життя, щоб помститися хлопцеві, і показати, скільки він втратив. Після консультації з лікарем, дівчині зробили операцію зі зменшення шлунку. Вона також зосередилася на регулярних фізичних вправах і здоровому харчуванні, відмовилася від фаст-фуду, газованих напоїв і солодощів.

Крім того, пройшла кілька косметичних процедур. Зокрема щодо зміцнення шкіри рук і живота. 30-річній Саманті вдалося схуднути на 90 кг - зі 165 кг до 72 кг.

Саманта любить хвалитися дивовижними змінами в Instagram, де стала зіркою. Її профіль відстежують понад 281 тис користувачів соцмережі.

Зараз ви читаєте новину «Схудла на 90 кг, щоб помститися колишньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути