четвер, 01 лютого 2018 13:59

Побудують величезний футуристичний ресторан

Побудують величезний футуристичний ресторан
Компанія McDonald's планує побудувати у Чикаго футуристичний ресторан. Фото: nypost.com

Компанія McDonald's планує побудувати у Чикаго футуристичний ресторан зі скла та металу розміром у 5 тис. квадратних метрів.

Ресторан буде оснащений двома сенсорними кіосками і двома сервісними столами. Там працівники видаватимуть відвідувачам їхню їжу, повідомляє New York Post. Зазначається, що над дахом стирчатимуть фруктові дерева. Всього ресторан вміщатиме 70 дерев. Дизайнери переконані, що це привабить молоду аудиторію.

Також відомо, що будівля буде оснащена сонячними батареями для зберігання енергії. На кухні працюватиме техніка, яке потребує низького вмісту олій і жирів. Виробники звернули значну увагу на те, щоб ресторан майбутнього був "екологічно толерантним" і здоровим.

Окрім того, для відвідувачів, котрі не мають бажання підніматися сходами вгору і вниз, працюватиме поліпшена система мобільного замовлення страв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бик мак" і "Детский набор" - показали, чим торгує захоплений "Макдональдс" у Донецьку

31 січня 1990 року у Москві на Пушкінській вулиці, відкрився перший в Радянському Союзі McDonald's. Відвідувачів було настільки багато, що очікуваний потік клієнтів в тисячу чоловік був перевищений в тридцять разів. Ще зранку в мороз 5 тисяч чоловік вишикувались у кілометрову чергу, паралізувавши центральну частину Москви.

Зараз ви читаєте новину «Побудують величезний футуристичний ресторан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути