пʼятниця, 20 листопада 2020 15:42

Півень убив поліцейського

Півень убив поліцейського
Загиблий поліцейський / Facebook

Офіцера поліції на Філіппінах вбив півень під час рейду на нелегальні півнячі бої.

Лейтенант Крістіан Болок взяв в руки бойового півня, коли збирав докази. Лезом шпори півень вдарив поліцейського в артерію на стегні. Той помер від втрати крові, сказав начальник місцевої поліції, полковник Арнель Апуд. Про це пише The Times of India.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Понад тисячу фламінго зупинилися на озері

У результаті рейду в місті Сан-Хосе, де Болок був начальником поліції, 3 осіб заарештували, а 2 бойових півнів забрали разом із 2 наборами шпор.

"Це був нещасний випадок і горе, якого не можу пояснити. Не міг повірити, коли мені повідомили новину. Це вперше за 25 років, відколи в поліції, втратив офіцера через півня", - сказав Апуд.

Півнячі бої - популярний кривавий вид спорту на архіпелагу. Місцеві ставлять гроші на результат битви. Півні часто б'ються до смерті. На лапах у них гострі шпори. Півнячі бої заборонені разом із іншими спортивними і культурними заходами під час пандемії, щоб запобігти скупченню людей.

На Філіппінах на 107 млн населення зафіксовано близько 415 тис. випадків захворювання на коронавірус. Понад 8 тис. померли. Із середини серпня кількість нових випадків захворювань у країні спадає.

Зараз ви читаєте новину «Півень убив поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути