неділя, 21 травня 2017 15:30

Після хакерів Путіна в наступ йдуть військові на танках

Після хакерів Путіна в наступ йдуть військові на танках
Президент РФ Володимир Путін розглядає світ як шахову дошку. Фото kremlin.ru

Журналісти зі США проаналізували діяльність Володимира Путіна під час керування Росією. Виявили закономірність масових атак хакерів із наступами на суверенні держави.

"Путін розглядає світ як карту для баталій. Для нього планета - це шахова дошка. Тому зрозуміло, коли після масових атак хакерів у Грузію чи Україну входять військові. Спочатку просто невідомі, а потім раптово стають російськими спецпризначенцями. Схожа схема діяла і при радянському КГБ, але Путін її вдосконалив хакерами. Сьогодні ситуація загострюється із Балтією. Захід поки що не знайшов надійного захисту перед кібервоїнами з Росії, адже не сподівався, що їх вплив виявиться наскільки потужним. Виявилось, що завдяки соцмережам можна легко маніпулювати рішенням народу під час виборів. Путін продовжує грати з політиками і пропонувати тільки ті варіанти, які вигідні його країні", - повідомили у Newsweek, американському виданні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія чекає на переворот - політолог

"Втручання Росії у вибори в Сполучених Штатах, як і у Франції, Нідерландах та інших європейських країнах, має дати зрозуміти Заходу реальну мету Путіна. Він хоче підпалити дім вільного світу, розділити всіх", - вважає Арсеній Яценюк, український політик.

Зараз ви читаєте новину «Після хакерів Путіна в наступ йдуть військові на танках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути