Ексклюзиви
четвер, 09 серпня 2018 12:53

Педофілів повісили на підйомному крані - страшні фото публічної страти
7

Трьох педофілів публічно стратили на очах у натовпу в місті Сана, Ємен. Чоловіки зґвалтували і вбили 10-річного хлопчика Мосада Салеха аль-Мотхану.

Злочинців одягли у сині комбінезони та змусили лягти обличчями на підлогу. Єменські офіцери випустили в область серця кожного по 5 куль. Закривавлені трупи підвісили на стрілі підйомного крана та підняли високо вгору, пише The Sun.

В Ємені публічно стратили трьох педофілів
Фото: The Sun
В Ємені публічно стратили трьох педофілів
В Ємені публічно стратили трьох педофілів
В Ємені публічно стратили трьох педофілів
В Ємені публічно стратили трьох педофілів

Смертну кару хочуть ввести в Ізраїлі для терористів, які вбивають невинних людей. Ізраїльські політики вже погодили відповідний законопроект.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для піратів запровадять смертну кару

Світовими лідерами за кількістю страчених є Китай, Америка, Афганістан, Ірак, Іран. За даними Amnesty, 2016-го 1032 людини були страчені в 23 країнах.

На початку цього року президент США Дональд Трамп виступав за смертну кару для наркоторговців, терористів і збоченців. Також президент США вважає, що стратою слід карати вбивство поліцейського.

"Ми вважаємо, що злочинці, які вбивають поліцейських, повинні засуджуватись до смертної кари. Ми будемо захищати тих, хто захищає нас", – сказав Трамп.

Римсько-Католицька церква офіційно змінила своє вчення й оголосила смертну кару неприпустимою. Ватикан прийняв таке рішення 26 липня 2018-го. Зміни в універсальному катехізисі відображають повну опозицію Папи Римського Франциска до смертної кари. Згідно нового запису в катехизмі, "страта неприпустима, оскільки є посяганням на недоторканність і гідність особистості".

Зараз ви читаєте новину «Педофілів повісили на підйомному крані - страшні фото публічної страти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути