понеділок, 19 квітня 2021 02:28

Канада продовжить використовувати вакцину AstraZeneca

Канада продовжить використовувати вакцину AstraZeneca

Канада повідомила про другий випадок рідкісних згустків крові з низьким рівнем тромбоцитів після імунізації вакциною від COVID-19 компанії AstraZeneca. При цьому вона заявила, що як і раніше рекомендує використовувати вакцину.

У заяві міністерства охорони здоров'я Канади говориться, що людина, яка пережила цю дуже рідкісну подію, одужує. Про це повідомляє агентство Reuters.

Канада як і раніше стверджує, що переваги вакцини AstraZeneca переважають потенційні ризики, йдеться в заяві. У заяві йдеться, що органи охорони здоров'я Канади "будуть продовжувати уважно стежити за використанням всіх вакцин проти COVID-19, вивчати і оцінювати будь-які нові проблеми безпеки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кого на Covid-вакцинацію реєструватимуть роботодавці

Канада повідомила про перше згортання крові, пов'язане з вакциною, 13 квітня, а днем пізніше, після перевірки, органи охорони здоров'я заявили, що не будуть обмежувати використання вакцини AstraZeneca.

Головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко сказав, що Україна не відмовлятиметься від використання вакцин компанії AstraZeneca.

Зараз ви читаєте новину «Канада продовжить використовувати вакцину AstraZeneca». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути