середа, 21 березня 2018 13:07

Пістолет, ножі та масові отруєння: у російських школах почалася нова хвиля насилля

Пістолет, ножі та масові отруєння: у російських школах почалася нова хвиля насилля
У Росії 39 дітей постраждали через газовий балончик Фото: РИА

У російських школах набирає обертів нова хвиля насилля. Поки що в арсеналі пневматичні пістолети, отруйні пігулки, ножі та газові балончики.

21 березня у Волоколамскьку, неподалік Москви, через розпилення газового балончика у школі постраждали 39 людей. 23 дитини госпіталізували, ще 16 отримали допомогу на місці, повідомляє "Інтерфакс". Зараз з'ясовують обставини події.

Тим часом місцеві жителі розповіли, що з ранку в місті стоїть особливо неприємний запах від полігону. Деякі вчителі і вихователі рекомендували батькам забрати дітей зі шкіл і дитячих садів додому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятикласник помер на уроці фізкультури

Того ж дня в одній зі шкіл Шадринска Курганської області РФ 13-річна дівчинка відкрила вогонь з пневматичного пістолета по своїх однокласникам. Постраждали 7 дітей. Причиною такого вчинку, ймовірно, став шкільний конфлікт. Пістолет школярка взяла у батька, який дозволив постріляти по банках.

У нападі брали участь ще 2 учениці, у яких були ножі, розповідають свідки. Дівчата підлаштували так, щоб учитель вийшов з класу. Потім закрили кабінет і почали стріляти зі словами "Я вас ненавиджу".

Днями раніше 7-класниця школи російського Санкт-Петербурга нагодувала 17 учнів транквілізаторами. Усіх госпіталізували до лікарні. Викладачі викликали "швидку", коли помітили зміни у поведінці дітей. Кількох потерпілих з будівлі виносили на руках.

Зараз ви читаєте новину «Пістолет, ножі та масові отруєння: у російських школах почалася нова хвиля насилля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути