четвер, 22 квітня 2021 12:53

Міста країни незабаром заповнять 150 млн щурів

Міста країни незабаром заповнять 150 млн щурів
Популяція коричневих щурів різко зросла в 2020 році / Getty Images

У Великій Британії різко зросла популяція коричневих щурів 2020 року. Усе через те, що люди під час карантинів залишали їжу просто неба.

Керівники компанії, яка бореться зі шкідниками у Великій Британії, Cleankill Pest Control, попередили, що самиці щурів можуть мати до шести виводків на рік, а в кожному з них може бути до 12 щурів. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В місті оголосили полювання щурів

У компанії порахували, що незабаром приблизно 150 млн гігантських щурів можуть заполонити вулиці британських міст у пошуках залишків барбекю в будинках, у смітниках, у каналізаціях і на вулицях. У компанії планують витратити до $100 тис. на винищення приблизно 400 тис. гризунів у містах.

Міський радник британського міста Базілдон Кевін Блейк каже, що ходить у місцевий парк і бачить, що щури там увесь час плавають серед птахів. Також кілька разів спостерігав, як за ними гналися собаки.

Працівники з боротьбі зі шкідниками не ходитимуть будинками, щоб боротися зі щурами, а робитимуть це винятково в парках і місцях скупчень тварин на відкритому просторі. Проблема в тому, що щурі всюди шукають їжу. Водночас у компаніях з боротьби з паразитами реєструють ріст дзвінків із приватного сектору з проханням потравити шкідників.

Зараз ви читаєте новину «Міста країни незабаром заповнять 150 млн щурів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути