пʼятниця, 11 січня 2019 14:24

Джефф Безос: які найдорожчі покупки робив мільярдер

У мережі обговорюють раптове розлучення найбагатшої людини у світі - Джеффа Безоса. Його статки становлять $150 млрд. Мільярдер є власником 5 будинків і 3 квартир у різних регіонах США.

Наприкінці 90-х в окрузі Медіна Джефф Безос придбав 2 особняки. Перший площею 2 тис. кв. м коштував $10 млн. Другий розташований біля озера Вашингтон. Його загальна площа становить 771 кв. м, передає Business Insider.

У середині 2000-х мільярдер виклав $37,3 млн за 2 будинки в одному із найпрестижніших районів Лос-Анджелеса – Беверлі-Хіллз. Крім того, у Ван-Хорні на заході штату Техас Безос купив ранчо площею 30 тис. акрів. У Вашингтоні – текстильний музей за $23 млн.

Автор: dancor.sumy.ua
  Джефф Безос є директором компанії Amazon. Йому належить аерокосмічна компанія Blue Origin. Також американська газета The Washington Post.
Джефф Безос є директором компанії Amazon. Йому належить аерокосмічна компанія Blue Origin. Також американська газета The Washington Post.

Джефф Безос є власником 3 квартир. Їхня загальна вартість становить близько $7,6 млн. Квартири мільярдер придбав 1999-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали коханку найбагатшого чоловіка світу

Крім того, кілька років тому Джефф Безос купив літак бізнес-класу Gulfstream G-650ER за $65 млн. На борту можуть розміститися до 18 пасажирів. Без заправки літак може пролетіти понад 13 тис. км.

Автор: BBC.com
  Джефф Безос з дружиною Маккензі Безос прожили у шлюбі майже 25 років.
Джефф Безос з дружиною Маккензі Безос прожили у шлюбі майже 25 років.

З 2000-го Джеффу Безосу належить приватна аерокосмічна компанія Blue Origin. Вона розташована в місті Ван-Хорн. 2013-го за $250 млн мільярдер придбав американську газету The Washington Post.

Джефф Безос є директором компанії Amazon. Її вартість становить $797 млрд і є найдорожчою у світі.

9 січня подружжя Безос оголосило про розлучення. Пара заявила, що вони залишаться друзями.

Зараз ви читаєте новину «Джефф Безос: які найдорожчі покупки робив мільярдер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути